портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій облдержадміністрації відбулося засідання територіальної тристоронньої соціально-економічної ради

Опубліковано 15 грудня 2021 року, 16:05

Засідання територіальної тристоронньої соціально-економічної ради відбулося у Донецькій облдержадміністрації сьогодні, 15 грудня.

У засіданні Ради взяли участь представники Донецької облдержадміністрації, Спільного представницького органу репрезентативних професійних спілок Донецької області та Об’єднання організацій роботодавців Донецької області, а також представники райдержадміністрацій та начальник відділення Національної служби посередництва і примирення в Донецькій області.

З вітальним словом до учасників засідання звернулась заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна. Вона зазначила, що добігає кінця строк дії Територіальної угоди, яка укладалась Донецькою облдержадміністрацією, Спільним представницьким органом репрезентативних професійних спілок Донецької області та Об’єднанням організацій роботодавців Донецької області на 2019 – 2021 роки. Заступник очільника області висловила подяку соціальним партнерам за їх відповідальне ставлення до напрацювання змін і доповнень до чинної угоди.

На засіданні члени Ради погодилися з необхідністю подовжити дію чинної угоди та створити робочу комісію по внесенню змін до неї.

Директор Донецького обласного центру зайнятості Валентина Рибалко інформувала про стан ринку праці в Донецькій області.

Директор департаменту економіки облдержадміністрації Геннадій Мар’яненко, начальник відділення Національної служби посередництва і примирення в Донецькій області Артур Хімчак, голова Маріупольської райдержадміністрації Наталія Букрєєва та голова Ради Об’єднання організацій роботодавців Донецької області Михайло Цуркан інформували з питання «Про розвиток соціального діалогу в умовах проведення реформ адміністративно-територіального устрою на території області».

Користуючись нагодою, Артур Хімчак урочисто вручив голові Конфедерації незалежних профспілок Донецької області Дмитру Зеленому свідоцтво про підтвердження репрезентативності Конфедерації.

Голова територіальної тристоронньої соціально-економічної ради, голова Спільного представницького органу репрезентативних професійних спілок Донецької області Петро Древаль ознайомив членів Ради з проєктом плану роботи територіальної тристоронньої соціально-економічної ради на 2022 рік. Запропонований проєкт плану роботи було затверджено.