портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині відбулась презентація проєкту «Успішний учитель – успішний випускник»

Опубліковано 15 грудня 2021 року, 15:45 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Презентація проєкту «Успішний учитель – успішний випускник» відбулася у Краматорську на базі Центру сталого розвитку громад Донецької області сьогодні, 15 грудня.

Участь у презентації взяли заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна, директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Тетяна Сідашева, співробітники Донецького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

Голови територіальних громад та керівники військово-цивільних адміністрацій, керівники органів управління освітою територіальних громад, директори центрів професійного розвитку педагогічних працівників, директори закладів загальної середньої освіти доєдналися до заходу у дистанційному режимі.

Проєкт «Успішний учитель – успішний випускник» буде реалізовано до кінця грудня 2022 року. Він спрямований на досягнення якісного забезпечення освітніх потреб здобувачів освіти в закладах загальної середньої освіти (ЗЗСО), що розташовані на лінії дотику, шляхом підвищення професійної перепідготовки педагогічних працівників та доступу учнів до онлайн-школи із сучасним навчальним контентом.

Реалізація даного проєкту забезпечить покращення умов навчання учнів закладів загальної середньої освіти, що розташовані на лінії дотику, шляхом удосконалення організації освітнього процесу, створення умов для підвищення мотивації учнів до здобуття освіти, використання загальнодоступної регіональної онлайнової платформи для школярів із навчальних предметів, внесених до переліку зовнішнього незалежного оцінювання.

Інші новини за темою