портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій ОДА нагородили переможців та учасників обласного конкурсу «Свобода слова» пам’яті журналіста Ігоря Александрова

Опубліковано 15 жовтня 2019 року, 16:50 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

15 жовтня в Донецькій облдержадміністрації нагородили переможців та учасників обласного конкурсу «Свобода слова» пам’яті Ігоря Александрова серед журналістів та творчих колективів ЗМІ Донецької області. Грошові сертифікати, дипломи та цінні подарунки вручав заступник голови облдержадміністрації Вадим Філашкін. Участь у заході взяли представники медіа та громадськість.

Заступник голови Донецької ОДА Вадим Філашкін привітав медійників та подякував за роботу, а також наголосив на важливості журналістської професії.

«Свобода слова і незалежність - ось ті цінності, на сторожі яких ви стоїте. З ваших репортажів, статей, інтерв'ю мешканці області, країни та всієї планети отримують об'єктивну інформацію про найрізноманітніші події. Особливо зараз, коли весь світ слідкує за ситуацією в Донецькій області. Журналістська праця надзвичайно важлива для сучасного суспільства, для відстоювання інтересів простої людини. Ви завжди перебуваєте на передовій, тримаєте в центрі уваги злободенні проблеми, багато в чому сприяючи їх вирішенню», - наголосив заступник очільника області.

Директор департаменту інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації Наталія Чукова зазначила, що в умовах гібридної війни  робота журналіста у питанні захисту суверенітету України має таке ж значення, як і захист з боку військових.

Нагадаємо, що переможцями конкурсу стали Катерина Непомняща в номінації «Фотожурналістика», Анатолій Бутенко в номінації «Журналістика», Надія Задорожня – «Телерадіожурналістика», а також переможцем у спеціальній номінації «Про життя та журналістську діяльність Ігоря Александрова» став Олег Солодун.

З роботами учасників та переможців можна ознайомитися за посиланням.