портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій ОДА почала роботу гаряча лінія щодо коронавірусу

Опубліковано 03 квітня 2020 року, 18:20

Сьогодні про це під час щоденного брифінгу у Донецькій ОДА повідомив заступник начальника управління-начальника відділу стратегічного розвитку охорони здоров’я та забезпечення лікарськими засобами управління організації та розвитку медичної допомоги населенню департаменту охорони  здоров’я Олександр Педенко. 

Він зазначив, що гаряча лінія облдержадміністрації почала свою роботу з 3 квітня та створена спеціально саме для відповідей на питання громадян щодо коронавірусу.  Телефон гарячої лінії -  0 800 408 911. Час роботи – щоденно з 09:00 до 18:00 години. 

 «Це довідковий телефон, який поки що має дві лінії, які координують два співробітники міжнародної неурядової організації ACTED. Створено гарячу лінію було завдяки допомозі міжнародної організації АСTED та фінансової підтримки Європейського союзу та USAID/OFDA., - повідомив Олександр Педенко. 

Він також зазначив, що співробітники міжнародної неурядової організації ACTED, які будуть відповідати на звернення громадян, у разі отримання питань суто медичного спрямування, будуть перенаправляти громадян до працівників департаменту охорони здоров’я Донецької ОДА чи до лікарів. Якщо будуть надходити інші питання, співробітники організації поінформовані, до яких  відповідних спеціалістів перенаправляти людей.