портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій ОДА розглянули питання погашення заборгованості із зарплати працівникам підприємств трьох міст та одного селища

Опубліковано 31 серпня 2021 року, 10:58

Питання погашення заборгованості із заробітної плати працівникам підприємств міст Маріуполь, Мирноград, Слов’янськ та смт Мангуш Маріупольського району розглянули учасники засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, яке відбулось 31 серпня під керівництвом першого заступника голови Донецької облдержадміністрації Ігоря Мороза та заступника очільник області Юлії Костюніної.

На засіданні обговорили питання про стан і перспективи погашення заборгованості із заробітної плати, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та заборгованості з податків та зборів перед бюджетом Публічного акціонерного товариства «Азовелектросталь» (м. Маріуполь), Товариства з обмеженою відповідальністю «Добропільське АТП» (м. Мирноград), Приватного акціонерного товариства «Донрибкомбінат» (м. Слов’янськ), Комунального некомерційного підприємства «Мангушська центральна районна лікарня» (Маріупольський район). За результатами засідання надані відповідні доручення.