портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій ОВА провели онлайн-нараду, присвячену евакуації дітей та батьків з Торецької громади

Опубліковано 14 листопада 2023 року, 16:12 , Служба у справах дітей облдержадміністрації

Робоча онлайн-нарада про стан евакуації дітей разом з батьками, законними представниками з Торецької міської територіальної громади до безпечних регіонів України, а також населених пунктів області, де не ведуться активні бойові дії, відбулась 14 листопада, очолювана заступником голови Донецької облдержадміністрації Юлією Костюніною.

Участь у нараді взяли представники Донецької ОДА – радник патронатної служби голови Тамара Лук'янчук, начальник служби у справах дітей Наталія Тимофеєва та директор департаменту соціального захисту населення Олена Токарева. До зустрічі також долучилися начальник Торецької міської військової адміністрації Василь Чинчик, заступник начальника Костянтинівської міської військової адміністрації Микола Терещенко та заступник начальника відділу ювенальної превенції УПД ГУНП в Донецькій області підполковник поліції Дмитро Коломієць. 

Під час наради були розглянуті проблемні питання з організації евакуації дітей разом з батьками, законними представниками з Торецької  міської територіальної громади населених пунктів області, де не ведуться активні бойові дії або за межі області, організації роботи проміжного евакуаційного пункту у м. Костянтинівка, а також особливості проведення обов'язкової евакуації примусовим способом евакуаційними групами поліції.

За результатами наради буде надано доручення щодо посилення інформаційно-роз`яснювальної роботи серед сімей з дітьми відносно їх евакуації  до безпечних територій, можливості розміщення в інших областях України, оздоровлення дітей у СОЦСР «Смарагдове місто», релокованого за межі області.