портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Дружківці продовжується ремонт будівлі, де розташовано три обласних соціальних заклади

Опубліковано 24 жовтня 2019 року, 12:00 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

У місті Дружківка продовжуються будівельні роботи приміщення, де розташовані три соціальні заклади обласного рівня: Донецький обласний соціальний центр матері та дитини, Донецький обласний центр соціально-психологічної допомоги та Донецький обласний соціальний гуртожиток для дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

Роботи ведуться в рамках реалізації проекту регіонального розвитку «Модернізація будівлі колишнього загальноосвітнього закладу для удосконалення рівня надання соціальних послуг та розширення їх спектра на базі комунальних установ (соціальне містечко)».

Проект реалізується за рахунок коштів, отриманих від Європейського Союзу у рамках виконання Угоди про фінансування Програми підтримки секторальної політики-Підтримка регіональної політики України.

Покращення стану будівлі надасть змогу збільшити якість та обсяги надання соціальних послуг клієнтам з усієї Донецької області, які опинилися в складних життєвих обставинах.