портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Дружківці триває реалізація важливого проєкту по удосконаленню доступності до надання соціальних послуг вразливим верствам населення

Опубліковано 23 липня 2021 року, 13:00 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

У Дружківці триває модернізація будівлі, де розташовані комунальні заклади «Донецький обласний соціальний центр матері та дитини», «Донецький обласний соціальний гуртожиток для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування», комунальну установу «Донецький обласний центр соціально-психологічної допомоги».  

Йдеться про реалізацію проєкту по удосконаленню доступності до надання соціальних послуг вразливим верствам населення: вагітним жінкам, жінкам з дітьми, що опинилися у складних життєвих обставинах, що перешкоджають виконанню материнського обов’язку, дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, особам, постраждалим від насилля та торгівлі людьми.

В будівлі проведено капітальний ремонт кімнат для клієнтів, кабінетів працівників, створено систему вентиляції, відремонтовано системи теплопостачання, водопостачання та водовідведення, систему пожежного захисту. Таким чином, покращено умови проживання клієнтів та праці фахівців.

У 2021 році на реалізацію проєкту «Капітальний ремонт благоустрою території Комунального закладу «Донецький обласний соціальний центр матері та дитини», розташований за адресою: Донецька область, м. Дружківка, вул.Машинобудівників, 64» передбачено 3499,39 тис. грн. за рахунок коштів обласного бюджету. 

Реалізація цього проєкту дасть можливість покращити емоційний стан клієнтів закладів та установ, дозволить педагогам та психологам проводити психологічну реабілітацію.

Надалі у приміщенні планується завершити поточний ремонт спортивної зали для підвищення рівня здоров’я молоді. На проведення зазначених робіт у 2021 році виділено з обласного бюджету 509,37 тис. грн.