портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Дружківці відвідали ветеранів

Опубліковано 08 травня 2018 року, 14:24

Багато років поспіль у Дружківці є традиція – напередодні 9 травня  дарувати святковий настрій ветеранам, які самі вже не можуть відвідати мітинги чи лінійки, присвячені Дню перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. З кожним роком  учасників бойових дій у Другій світовій війні стає все менше, у місті їх залишилось всього 24.

З візитами до ветеранів,  які подарували 1945-го не тільки українському народові, а й усьому людству довгоочікувану Перемогу у кривавій Другій світовій війні завітав особисто міський голова Валерій Гнатенко.  Напередодні святкування 73-ої річниці перемоги міський голова побажав, по-перше, ветеранам оптимізму, а по-друге, щоб вони були потрібними своїм дітям, онукам і правнукам. Бо ветерани  – живі свідки війни, є неоцінимим прикладом мужності і героїзму для молодого покоління, зразком життєвої стійкості, сили духу і любові до рідної землі.

Відвідати  живих свідків тієї страшної пори, учасників страшних битв, які вже не в змозі залишати домівки, зігріти їх душі моральною та матеріальною підтримкою прийшли  секретар міської ради Ірина Бучук і заступники міського голови Наталія Слесаренко, Руслан Верещагін, Олег Поляков. Вони висловили щирі побажання міцного здоров'я і довгих років життя.

Дружківська міська рада