портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У громадах Донецької області відзначили Міжнародний день сім'ї

Опубліковано 17 травня 2021 року, 17:22 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Міжнародний день сім'ї відзначили у територіальних громадах Донецької області 15 травня.

У межах відзначення Дня сім’ї та початку діяльності простору відповідальних татусів «Тато Хаб» у Саду Бернацького Краматорської територіальної громади відбулося урочисте відкриття фестивалю за участю заступника голови Донецької облдержадміністрації Юлії Костюніної, начальника управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації Лілії Золкіної, заступника голови Краматорської райдержадміністраці Юрія Люльки, секретаря Краматорської міської ради Ігоря Сташкевича, начальника управління з гуманітарних питань Краматорської міської ради Андрія Гореславця, старшого регіонального координатора Фонду ООН у галузі народонаселення Оксани Андрушків. У рамках фестивалю пройшов музикальний флешмоб, майстер-класи з риболовлі, приготування та частування смачною юшкою від справжніх козаків, виступ музикантів, спортивні естафети, розіграші призів від спонсорів.

У Миколаївській територіальній громаді на урочистому відкритті святкування Дня сім’ї із привітальною промовою виступили голова громади Олександр Гадяцький та представники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації.

Покровська територіальна громада провела у парку «Ювілейний» та «Міський» м. Родинське майстер-класи з інтерактивними локаціями, спортивні конкурси «Спортивна сім’я-здорова нація», кінопокази «Вечір французького кіно», «Вечір італійського кіно», презентацію мультифункціонального простору центру підтримки сім’ї.

Мирноградська територіальна громада провела квести для родин, конкурси, флешмоби та привітання дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей.

Було проведено захід «Разом з мамою ми граємо і перемагаємо», у якому дружні родини Авдіївки відгадували ребуси, складали пазли, відгадували пісні про родину та Україну. Закінчився захід на веселій ноті флешмобу. Всі учасники отримали грамоти, подарунки та яскраві емоції.

Селидівська, Нікольська, Мангушська територіальні громади провели тематичні заходи, у тому числі фізкультурно-оздоровчі, розважальні конкурси із залученням аніматорів, різноманітні майстер-класи. Також, голова Костянтинівської територіальної громади вручив символічні подарунки матерям-героїням.

У міській публічній бібліотеці Білозерської територіальної громади було організовано тематичну полицю «Сім ’я – джерело радості і щастя». Це добірка книжок про родину і сімейні стосунки, різноманітні переживання і хвилювання, про непрості емоції, про буденні життєві ситуації й величезну любов.