портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У хабах Донеччини проходять розважальні та пізнавальні заходи

Опубліковано 08 січня 2024 року, 19:41 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

У хабах «Наш Краматорськ» діти залучаються до заходів з екологічного вихвання: у м. Київ маленькі екологи виготовили власноруч «Веселого трав'янчика», спостерігали  та доглядали за сходами гороху та квасолі на маленькому городі, який спорудили на підвіконні. У творчій майстерні хабу у м. Дніпро під керівництвом фахівчині еколого-натуралістичного центру робили яскраві карнавальні масочки.

За сприянням Консультативно-координаційного центру підтримки населення «Бахмутський район єднає» у м. Вінниця діти з Бахмутського району відвідали ПрАТ «Вінницька харчосмакова фабрика», де ознайомилися з напрямками виробництва підприємства, яке 20 років займається виготовленням понад 50 найменувань продукції. Також з працівниками ресторану "Red Zeppelin" організовано та проведено безкоштовний кулінарний майстер-клас з приготування піци, який закінчився спільною дегустацією дітьми неймовірно смачних власних виробів.

У центрах «ЯМаріуполь» в м. Одеса поліцейські розповіли дітям про правила безпеки на дорозі та  світловідбиваючі елементи, які будуть у нагоді в темний час доби, допомагали хлопчикам та дівчатками зробити яскраві та кольорові флікери, які потім можна причепити до рюкзачка або одягу. А в Києві малеча познайомилася зі службовими собаками поліції - бельгійськими вівчарками.