портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вісті з гуманітарних штабів: У хабах Донеччини триває робота з надання гуманітарної допомоги внутрішньо переміщеним особам

Опубліковано 15 листопада 2023 року, 18:31 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Гуманітарним хабом «Єднання» у м. Кропивницький забезпечено 25 сімей інвалідними візками, ходунками, милицями за підтримки шпиталю для військових.

Гуманітарним ХАБом Очеретинської територіальної громади в м. Кам’янське надано допомогу у вигляді продуктових наборів. Нею забезпечено 920 мешканців громади, які перебувають в Дніпропетровській області. Допомога надана за підтримки міжнародних благодійних організацій МОМ, Global Empowerment Mission (GEM) у партнерстві з Howard G. Buffett Foundation (HGBF). 

Також 425 сімей з Авдіївської громади отримали продуктові набори у гуманітарному хабі у м. Кам’янське.

Допомогу від GEM надано центром підтримки ВПО Волноваського району «Пліч-о-пліч» у м. Київ для 1186 сімей з Волноваського району. У м. Полтава 1756 осіб (778 сімей) отримали  непродовольчу гуманітарну допомогу у вигляді наборів постільної білизни, посуду, розкладних стільців, матраців, ковдр, відер, спальних мішків за підтримки міжнародної організації з міграції (МОМ).

Гуманітарним хабом Мар’їнської міської військової адміністрації у м. Павлоград  здійснено видачу допомоги у вигляді продуктових наборів та фруктів, якою охоплено 80 мешканців Мар’їнської громади. Вони перебувають у м. Жовті Води завдяки підтримці міжнародної громадської організації «Асоціація милосердя «Еммануїл».

Центром підтримки мешканців Бахмутського району «Бахмутський район єднає» у м. Вінниця надано гуманітарну допомогу у вигляді посуду та постільної білизни 47 родинам  району за підтримки ТОВ «МЕТРО КЕШ ЕНД КЕРІ Україна».