портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Варшаві продовжується Друга Міжнародна виставка-конференція REBUILD UKRAINE POWERED BY ENERGY

Опубліковано 15 листопада 2023 року, 18:43 , Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації

На даний час в Україні гостро стоїть питання фінансування та реалізації усіх цілей сталого розвитку. Проте відновлення зруйнованої війною економіки регіонів з акцентом на інфраструктуру, енергетику, промисловість та житло – це першочергові завдання влади на всіх рівнях.

Сьогодні представники облдержадміністрації, територіальних громад відвідали Forum on Investments & Transformation for Ukraine, який об'єднав владу і бізнес для обговорення інвестиційних досягнень України у 2023 році та окреслення планів на наступний рік;

взяли участь у дискусійних панелях з питань відновлювальної енергетики «How green is Ukraine`s recovery?», інновації у будівництві та архітектурі «URBAN.ARCH.FORUM: RENEWAL OF UKRAINE».

Спілкування делегації Донецької області з основними стейкхолдерами REBUILD UKRAINE, результати робочих зустрічей та перемовин надали можливість окреслити подальші спільні кроки на шляху до відбудови Донеччини.