портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську відбулася зустріч з пресою та громадськістю в рамках проекту «Посилення безпеки жінок у громаді міста Краматорськ та зміцнення довіри суспільства до поліції у питаннях запобігання та протидії гендерно-зумовленому насильству»

Опубліковано 27 листопада 2018 року, 13:55 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання

23 листопада у Антикризовому медіа-центрі відбулася зустріч з пресою та громадськістю в рамках проекту «Посилення безпеки жінок у громаді міста Краматорськ та зміцнення довіри суспільства до поліції у питаннях запобігання та протидії гендерно-зумовленому насильству».

У Краматорську починає діяти проект, здатний посилити безпеку жінок у громаді. Він став можливим завдяки гранту від Інноваційного Фонду з Питань взаємодії поліції з громадою на засадах партнерства CPIF, при підтримці департаменту сім'ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації, управління з гуманітарних питань Краматорської міської рад, громадських організацій «Асоцiацiя Жінок Панi» та «БФ «Карітас Краматорськ».

Вміння постояти за себе і дати відсіч — це те, чого не навчають у школах. У рамках реалізації проекту патрульні поліцейські проведуть для учасниць практичні заняття, де жінки зможуть опанувати основні прийоми самозахисту, аби в екстреній ситуації не розгубитися та постояти за себе.

Фізична підготовка курсу самооборони для жінок побудована на системі рукопашного бою –крав-мага. Крав-мага – це не бойове мистецтво, це військова система рукопашного бою, яка була розроблена в Ізраїлі, спрямована на швидку нейтралізацію загрози життю. Крім цього, в рамках проекту буде проведена інформаційна кампанія. Передбачається проведення відкритого семінару для чоловіків на тему протидії насильства та консультації для учасниць проекту з психологами та юристами. Цей проект має на меті згуртувати суспільство, щоб навчити всіх нас протидіяти будь-якому виду насильства.