портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську проходить круглий стіл з питань профілактики та реагування на випадки домашнього насильства

Опубліковано 01 липня 2021 року, 12:41

Круглий стіл з питань профілактики та реагування на випадки домашнього насильства, насильства за ознакою статі та насильства щодо дітей проходить у Краматорську сьогодні, 1 червня.

Захід покликаний стати майданчиком для дискусій щодо проблем, пов’язаних з гендерно зумовленим насильством на Сході України, та знайти комплексний підхід до їх вирішення. Зібрання за підтримки Донецької ОДА зорганізував МБФ «Українська фундація громадського здоров'я» за фінансової підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Уряду США.

У круглому столі взяли участь представники Донецької облдержадміністрації, поліції, спеціалісти з питань протидії торгівлі людьми, домашньому насильству та ґендерної рівності Національної соціальної сервісної служби.

Від імені голови Донецької облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації Павла Кириленка учасників заходу привітала радник очільника області Тамара Лук’янчук. Вона зазначила, що на Донеччині зазначеній проблемі приділяють неабияке значення. Зокрема створено мережу центрів надання допомоги жертвам домашнього та інших видів насильства, працюють мобільні бригади соціально-психологічної допомоги.