портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську пройшов дводенний тренінг для молоді «Влада і молодіжна громада»

Опубліковано 07 вересня 2020 року, 13:10 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Тренінг для молоді «Влада і молодіжна громада» пройшов на базі Донецького обласного дитячо-молодіжного центру у Краматорську.

Цей захід є частиною проєкту «Діалоговий майданчик у Донецькій області: молодь і місцева влада», який реалізується громадською організацією «Центр Експертизи Політики» з ГО «Молодь Сходу України» за підтримки Відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні.

Впродовж двох днів молодь з Добропілля, Костянтинівки, Краматорська отримувала знання про молодіжну політику на різних державних рівнях, про реформи в Україні, про роботу органів виконавчої влади та місцевого самоврядування й інструменти безконфліктної комунікації. Всі ці теми вкрай важливі для кожного громадянина країни.

Крім цього всі учасники мають змогу подати заявки на стажування в Донецькій обласної державної адміністрації.

Під час тренінгу були запрошені представники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно патріотичного виховання облдержадміністрації – Лілія Золкіна та Ігор Кузьменко. Вони розповіли про принципи роботи в управлінні, можливість працевлаштування у відділ і дали гідні поради для майбутніх стажерів.

Наступні зустрічі відбудуться у Слов’янську, Покровську, Бахмуті та Маріуполі.