портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську провели фінальне інспектування робіт з будівництва щогли для найбільшого Державного Прапору на Донеччині

Опубліковано 17 серпня 2021 року, 10:51

Хід робіт з будівництва спеціальної щогли для найбільшого Державного Прапору України у Донецькій області та благоустрою прилеглої території у краматорському парку «Ювілейний» перевірив заступник голови Донецької облдержадміністрації Денис Клюшников.

На споруді заввишки 80 метрів майорітиме національний прапор розміром 16 на 24 метри. У темну пору доби він підсвітлюватиметься спеціальними вогнями. Денис Клюшников зазначив, що роботи виконані якісно та у найкоротший термін.

«На завершальній стадії роботи по будівництву щогли для найбільшого прапора у Донецькій області. Роботи, які передбачені за кошт обласного бюджету, вже завершено на 100% - це флагшток, прапор і благоустрій в радіусі 10 метрів навколо нього. З обласного бюджету витрачено 12 млн. гривень. Інші роботи з благоустрою проводяться за кошти міського бюджету, на це передбачено 22 млн гривень. Вони виконані більш ніж на 90% та до п’ятниці будуть завершені. Впевнений, що з цього проєкту розпочнеться реконструкція парку «Ювілейний», - наголосив Денис Клюшников.

Нагадаємо, минулого року з нагоди Дня Державного Прапора в Києві на спеціально спорудженій щоглі урочисто підняли найбільший стяг України. Розмір полотнища прапора становить 16 на 24 метри, довжина флагштоку – майже 90 метрів. В інших великих містах України у 2021 році також облаштовують флагштоки.