портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Укладено Меморандуми про співпрацю із медзакладами міст Добропілля і Дружківка у рамках реалізації Проєкту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури (УФСІ VIII)

Опубліковано 17 серпня 2021 року, 11:35

Меморандуми із медичними закладами міст Добропілля і Дружківка – безпосередніми отримувачами коштів у рамках реалізації Проєкту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури (УФСІ VIII)  було укладено у Краматорську 17 серпня  за участі представників Донецької облдержадміністрації та органів місцевого самоврядування. 

До цього було вже підписано аналогічний Меморандум за Проєктом в місті Маріуполь.

На реалізацію цього Проєкту Уряд Німеччини виділив грант в розмірі 13,10 млн євро. Впровадження Проєкту здійснює Український фонд соціальних інвестицій (УФСІ) у співпраці з територіальними громадами та медичними закладами. Із 39 поданих заявок на участь в конкурсі від Донецької області було відібрано 3 субпроєкти. 

«Проєкти направлені на покращення умов надання медичних послуг у містах Добропілля, Дружківка та Маріуполь. Це відділення, як направлені на реабілітацію постковідних хворих. Прогнозний розмір фінансування перелічених об’єктів становить понад 70 млн грн. Користь отримають більше 50 тисяч мешканців Донеччини, які користуються послугами медичних закладів», - зазначив заступник голови Донецької ОДА Денис Клюшников. 

Нагадаємо, на території Донецької області впродовж декількох років успішно впроваджуються проєкти Українського фонду соціальних інвестицій за фінансування Німецького державного банку розвитку (KfW), а саме проєкти УФСІ-VI та УФСІ-VII. На початку 2021 року було розпочато новий етап співпраці, спрямований на посилення спроможності закладів первинної і вторинної медичної допомоги протидіяти COVID-19 та наслідкам пандемії – УФСІ VIII.