портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську розпочався навчальний семінар для кінцевих бенефіціарів в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України Європейського інвестиційного банку

Опубліковано 21 лютого 2019 року, 12:12 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

21 лютого в Краматорську розпочався перший день навчального семінару для кінцевих бенефіціарів в рамках Надзвичайної кредитної програми для відновлення України Європейського інвестиційного банку. Засідання розпочалося під керівництвом першого заступника голови Донецької облдержадміністрації Євгена Вілінського, директора департаменту інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації Оксани Головко, а також за участі представників Мінрегіону, структурних підрозділів облдержадміністрації, ПРООН, компанії «Транстек С.А.», органів місцевого самоврядування міст, районів, об’єднаних територіальних громад.

На заході розглядають питання закупівлі робіт та фінансових аспектів реалізації субпроектів в рамках «Надзвичайної кредитної програми для відновлення України», угоди про надання коштів позики та документи до неї, документи для отримання платежів, окрема процедура по ПДВ, важливі моменти створення тендерного досьє  та роботи з PROZORRO, договір підряду.

Перший заступник голови Донецької облдержадміністрації привітав присутніх з початком навчального семінару.

«Всіх вітаю з початком навчального семінару. Сподіваюся на нашу плідну співпрацю, адже власними зусиллями ми покращуємо життя не тільки конкретного населеного пункту, а й усієї області. Бажаю творчого натхнення, наснаги та прагнення поліпшувати економічний стан нашого регіону», – зауважив Євген Вілінський.

Вже завтра, 22 лютого, у другий день семінару, розглянуть нюанси роботи з Європейським інвестиційним банком, технічні аспекти реалізації програми, екологічні та соціальні аспекти програми.