портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Інформаційне повідомлення про проведення електронної консультації з громадськістю

Опубліковано 21 лютого 2019 року, 10:45 , Департамент розвитку базових галузей промисловості облдержадміністрації

1. Найменування органу виконавчої влади, який проводить електронні консультації: департамент розвитку базових галузей промисловості Донецької обласної державної адміністрації.

2. Назва проекту акта, винесеного на обговорення: проект Регіональної програми розвитку та безпеки дорожнього руху в Донецькій області до 2020 року.

3. Соціальні групи населення та заінтересовані сторони, на які поширюватиметься дія проекту розпорядження: населення регіону, органи місцевого самоврядування, місцеві органи виконавчої влади, підприємства, організації, установи області.

4. Можливі наслідки реалізації розпорядження: підвищення рівня безпеки дорожнього руху на території області, зниження рівня аварійності ДТП та тяжкості їх наслідків, створення безпечних та комфортних умов для всіх учасників дорожнього руху на вулично-дорожній мережі, запровадження ефективної системи управління безпекою дорожнього руху на території регіону для забезпечення захисту життя та здоров’я населення, а також поліпшення координації діяльності органів виконавчої влади, територіальних органів міністерств, інших контролюючих органів виконавчої влади та місцевого самоврядування у сфері дорожнього руху.

5. Електронна адреса, строк і форма подання пропозицій та зауважень:

[email protected], до 11.03.2019, письмові пропозиції у довільній формі (з приміткою «До проекту Програми»).

6. Номер телефону, за яким надаються консультації: (095) 308-30-57.

7. Прізвище, ім’я відповідальної особи: Тасіц Вікторія Станіславівна – головний спеціаліст відділ організації автомобільних пасажирських перевезень управління розвитку транспортної інфраструктури  департаменту розвитку базових галузей промисловості Донецької облдержадміністрації.

8. Строк і спосіб оприлюднення результатів обговорення: після 12.03.2019 на веб-сайті Донецької обласної державної адміністрації https://dn.gov.ua/ua.

Додаток: проект Регіональної програми розвитку та безпеки дорожнього руху в Донецькій області до 2020 року.