портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську розпочався обласний фестиваль кавер-гуртів "Cover місто"

Опубліковано 27 червня 2021 року, 21:09

Обласний фестиваль кавер-гуртів "Cover місто" розпочався у Краматорську з нагоди Дня молоді та Дня Конституції.

Також сьогодні для випускників міста відбувся "Випускний просто неба".

Для гостей свята працюють ексклюзивні фотозони, різноманітні інтерактиви, костюмоване шоу, розпис 3D школи.

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Юлія Костюніна привітала 1026 випускників, їх батьків, викладачів, які зібрались сьогодні на площі Миру.

"Мені надзвичайно приємно бути з вами на цій сцені та брати участь у цій унікальній події - першому загальноміському випускному просто неба. Ми дуже пишаємося вами та вашими здобутками. Ці успіхи - результат не тільки вашої наполегливості та здібностей, але й кропітка праця ваших вчителів. Шановні педагоги, я хочу висловити вам слова вдячності за терпіння, за вашу віру в кожного учня, за ваші знання та досвід, за те, що стали для своїх вихованців друзями та наставниками. Разом зі своїми дітьми ви пройшли довгий шлях - раділи першим здобуткам та підтримували у хвилини невдач, завдяки вашій любові в них завжди були сили та натхнення для нових звершень. Дорогі випускники! Сьогодні починається ваше нове життя! Я хочу, щоб ви не забували, що саме від вас залежить, якою стане наша Україна в майбутньому! Успіхів вам та натхнення! Любіть нашу Донеччину, захищайте та розбудовуйте її разом з нами!", - звернулась до присутніх Юлія Костюніна.

Краматорський міський голова Олександр Гончаренко також побажав випускникам успіхів у дорослому житті та зазначив, що шкільні роки назавжди залишаться теплими спогадами.

Випускники та вчителі отримали подарунки від меценатів, а найкращі учні отримали грошові сертифікати.

Нагадаємо, що обласний фестиваль "Cover місто" проходитиме у Краматорську два дні - 27 та 28 червня. З програмою фестивалю можна ознайомитись за посиланням.