портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Костянтинівці вперше пройшов фестиваль молодіжних центрів та молодіжних громадських організацій «Молодь за розквіт України»

Опубліковано 27 червня 2021 року, 13:22 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Фестиваль молодіжних центрів та молодіжних громадських організацій «Молодь за розквіт України» вперше відбувся у місті Костянтинівка.

Захід організував обласний палац молоді «Юність» за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації та управління культури, молоді та спорту Костянтинівської міської ради.

У фестивалі взяли участь представники 12 молодіжних центрів області та 2 громадські молодіжні організації з Костянтинівської, Іллінівської, Званівської, Слов’янської, Мар’їнської та Очеретинської територіальних громад. Символічним стало те, що фестиваль пройшов у День Молоді України.

Гості оглянули локації, де учасники представили свої молодіжні центри та організації і презентували свої досягнення за минулий рік, переглянули яскравий, творчий молодіжний театр естрадних мініатюр на тему «Гості з майбутнього», де кожна команда-учасниця втілила своє бачення молодіжних центрів майбутнього.

Начальник управління сім'ї молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації Лілія Золкіна привітала учасників та гостей свята із Днем молоді та відзначила ту роботу, яку проводять молодіжні центри для молоді своїх громад. «Для мене це не тільки свято, але і підбиття підсумків того, що вдалося мені і нашій великій команді Донеччини зробити за рік. Кому допомогли, кого надихнули на нові ідеї, кого навчили, кого врятували, що зробили для молоді. І ви, працівники молодіжних центрів, нам в цьому дуже допомогли. Я дуже вдячна команді Донецького обласного дитячо-молодіжного центру, які зробили неможливе - у 2014 році центр вимушений був переїхати з Донецька, відновив роботу з нуля і сьогодні став одним з 5 кращих молодіжних центрів України», - сказала вона.

Міський голова Олег Азаров запросив всіх учасників збиратися кожен рік на День молоді саме у Костянтинівській громаді та зробити фестиваль «Молодь за розквіт України» щорічним традиційним. Він зазначив, що міська влада докладе зусиль, щоб командам-учасницям було цікаво та затишно у Костянтинівці і вони із задоволенням поверталися на наступний фестиваль.

Організатори свята підготували цікаву програму для учасників фестивалю: гості відвідали молодіжні центри м. Костянтинівка «Друзі» та «Південна зірка», де команди цих молодіжних центрів розповіли про свою роботу з молоддю, та ландшафтний парк «Клебан-Бик».

Свято пройшло у легкій невимушеній атмосфері дружнього кола. Учасники фестивалю зав’язали нові знайомства, обмінялися досвідом та зарядилися енергією для нових звершень у сфері регіональної молодіжної політики.

Інші новини за темою