портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську відбулась робоча зустріч «Покращення реагування сектору цивільної безпеки на злочини, вчинені на ґрунті домашнього насильства»

Опубліковано 02 грудня 2021 року, 10:19 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Робоча зустріч «Покращення реагування сектору цивільної безпеки на злочини, вчинені на ґрунті домашнього насильства» відбулася у Краматорську.

Участь у заході взяли представники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації, Донецької обласної прокуратури, Територіального управління Державної судової адміністрації України в Донецькій області, Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Донецькій та Запорізькій областях, ГУНП в Донецькій області, Управління патрульної поліції в Донецькій області, Краматорського міського суду, Донецького державного університету внутрішніх справ, міжнародних та громадських організацій.

Під час зустрічі було обговорено такі питання:

1. Проходження корекційних програм особами, які вчиняють домашнє насильство. Стан справ за підсумками 2021. Проблемні питання в реалізації повноважень.

2. Обговорення результатів роботи за 2021, актуальних та проблемних питань в реалізації повноважень.

3. Обговорення проєктів, спрямованих на підтримку діяльності правоохоронних органів.

4. Обговорення змісту практичного тренінгу, який може бути проведений за підтримки КМЄС в Україні, для співробітників поліції.

Захід організовано Консультативною місією Європейського Союзу з реформування сектору цивільної безпеки України (КМЕС).