портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську відбувся захід з нагоди Європейського дня протидії торгівлі людьми

Опубліковано 19 жовтня 2021 року, 13:10 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Захід з нагоди  Європейського дня  протидії торгівлі людьми відбувся у Краматорську  18 жовтня. 

Він покликаний привернути увагу людей до проблеми торгівлі людьми, поширити інформацію про те, як можна себе захистити. 

У заході, організованому управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації,  взяли участь  представники  департаменту освіти і науки, управління інформаційної діяльності та комунікацій  з громадськістю облдержадміністрації,  Донецького обласного центру зайнятості, Краматорської райдержадміністрації, обласної Ліги ділових та професійних жінок,  громадські організації.

За неофіційними даними, у світі близько 4 мільйонів осіб щороку переправляються через кордони держав для використання в підневільній праці. Торгівля людьми - злочин, від якого може постраждати кожен!

Питання протидії  торгівлі людьми є частиною державної політики.  Сучасні форми експлуатації людини та нові виклики, що їх переживає світ, створюють загрозу потрапляння у ситуацію торгівлі людьми практично всіх соціальних груп населення. В останні роки збільшується кількість осіб, які постраждали від торгівлі людьми  з метою трудової експлуатації.

Держава вживає заходів із запобігання торгівлям людьми та боротьби з нею, притягнення до відповідальності злочинців та надання допомоги постраждалим.

У разі потрапляння у ситуацію, пов’язану з торгівлею людьми, фахівці радять звертатися за допомогою на «гарячу лінію» з питань міграції та протидії торгівлі людьми 527 або 0 800 505 501.