портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У «Культурному хабі Донеччина» провели Вербний фестиваль і родинне свято

Опубліковано 08 квітня 2023 року, 16:16 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

8 квітня у просторі «Культурний хаб Донеччина», створеному за підтримки Донецької облдержадміністрації в місті Києві, відбулася суботня зустріч для дітей та дорослих з нашої області, організатором якої є обласне комунальне підприємство «Центр кіномистецтва та культури».

Спочатку відвідувачі хабу всією родиною змогли побувати на благодійному Вербному фестивалі. Головною метою організаторів було познайомити дорослих та дітей з українською народною культурою та долучити присутніх до автентичних традицій, звичаїв та обрядів. В хабі всі разом вивчали народні пісні та грали у веселі народні ігри.

На другій зустрічі організаторами було проведено родинне свято в стилі «Пірати». Всі діти люблять таємниці та пригоди, тому багато хто мріє відчути себе героями улюблених пригодницьких фільмів, а для дорослих - це шанс зануритися в атмосферу безтурботності і авантюризму. Програма заходу була дуже цікавою. На дітлахів чекали веселі руханки, захопливі конкурси, сміх та приємні емоції. Cподіваємось, що проведений захід залишить у відвідувачів веселі та яскраві спогади.

Усього на заходи завітало 60 осіб із внутрішньо переміщених сімей Донецької області, які тимчасово мешкають у Києві.

За інформацією управління культури і туризму облдержадміністрації