портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Мирнограді презентували відремонтовані локації молодіжного центру «Рух»

Опубліковано 30 листопада 2018 року, 14:04 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

30 листопада в Мирнограді за участі заступника голови Донецької облдержадміністрації Ігора Стокоза, Мирноградського міського голови Олександра Брикалова відбулась презентація локацій молодіжного центру «Рух». У ньому розмістилися простір психологічного розвантаження, вільної думки, лінгвістичний та комунікаційний простір, де діти та молодь мають можливість навчатися спілкуванню іноземними мовами, знаходити психологічну підтримку, відвідувати гуртки за інтересами, зокрема отримувати базові знання з журналістики чи екології. У кожній локації на гостей чекали діти та викладачі, які розповідали про особливості своїх просторів.

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз згадав, яким він бачив молодіжний центр «Рух» в період його побудови та яким він став тепер.

«Міський голова привів мене тоді у це приміщення, показав мені голі стіні, пилюку, тобто приміщення ще повністю було не придатне для знаходження людей. Зараз всім, хто причетний до створення цього простору, хвала, шана та подяка. Разом з тим я бачу, як центр поступово наповнюється. Тут неймовірно: є й англійська мова, гурток журналістики і психотерапевт. Якщо це дійсно буде продовжуватись та функціонувати , ті діти, які будуть відвідувати «Рух», вони стануть провідними дітьми Донеччини, які знатимуть, як поводитись з побутовими відходами, як розмовляти з іноземцями та подорожувати за кордон, як формувати інформаційний простір держави та інше. Саме такий центр має стати зразком для інших молодіжних закладів області», – зауважив Ігор Стокоз.

Наостанок молодь мала можливість у неформальній обстановці поспілкуватися з гостями, які для всіх дітей, хто відвідує молодіжний центр «Рух», подарували ігрову приставку.