портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Міжнародний День сім'ї підведено підсумки обласного фотоконкурсу «Бережемо традиції свого роду. Донеччина»

Опубліковано 15 травня 2024 року, 19:12 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

15 травня у День сім'ї відбулась церемонія оголошення переможців обласного фотоконкурсу «Бережемо традиції свого роду. Донеччина». Захід, покликаний зберегти та примножити сімейні цінності, зібрав сотні учасників, які поділилися фотографіями, що розкривають красу сімейних традицій Донеччини.

Кожне фото, надіслане для участі в конкурсі, неймовірне, проникливе і має велике значення для його автора. Ці світлини – це не просто красиві зображення, це хроніки життя, свідчення любові і єднання.

На жаль, війна розділила багато українських родин. І це відчуття втрати та розлуки чітко проступає у багатьох роботах. Але водночас, фотографії дарують надію, адже вони показують, що навіть у найскладніші часи сім'я залишається джерелом сили та підтримки.

Жодна комісія не змогла б визначити переможця, адже кожна робота гідна найвищої оцінки. Тому переможців було обрано за допомогою генератора випадкових чисел. Переможцями стали родина Тертичних з м. Лиман, родина Горб з м. Соледар та родина Орєшко  з міста Покровськ.

Учасників та переможців конкурсу привітали радник голови облдержадміністрації Тамара Лук'янчук, начальник управління сім’ї, молоді  та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації Лілії Золкіна, начальник управління культури і туризму облдержадміністрації Вікторія Точена та представники Покровської, Соледарської та Лиманської військових адміністрації. 

Фотоконкурс «Бережемо традиції свого роду. Донеччина» об'єднав людей та підкреслив важливість сімейних цінностей, особливо в час війни.