портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Головні новини Донеччини за день

Опубліковано 15 травня 2024 року, 19:18

🔹Оперативна ситуація по Донецькій області станом на ранок 15 травня. Інформація про постраждалих не надходила. Всього за добу росіяни 9 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 336 людей, у тому числі 57 дітей.

🔸Екстрені відключення застосовували енергетики сьогодні вранці та напередодні ввечері. До таких дій вдалися через складну ситуацію в енергосистемі Донецької області. В області закликають до заощадливого використання побутових електроприладів.

🔹Довічне ув’язнення загрожує агентурній групі воєнної розвідки рф. Зокрема, вони коригували удари «Іскандерами» по багатоповерхівці в Покровську. 7 серпня 2023 року окупанти здійснили подвійний удар ракетами по місту.

🔸Покровський центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Милосердя» працює на Закарпатті. Місяць тому заклад релокували до села Нересниця через погіршенням ситуації у прифронтовому місті. Наразі в Центрі організовані щоденні заняття у дві зміни з 15 вихованцями.

🔹Донеччина обрала кращих спортсменів і тренерів у квітні 2024 року. Визначали за трьома категоріями: з олімпійських, неолімпійських видів спорту, видів спорту серед осіб з інвалідністю. Голосували -  фахівці профільного управління та вболівальники у соцмережі Facebook.