портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«У нас є джерела фінансування найамбітніших проектів», - Олександр Куць

Опубліковано 29 листопада 2018 року, 16:44 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Під час брифінгу, який проходив в рамках Ради регіонального розвитку, голова Донецької облдержадміністрації Олександр Куць заявив, що у Донецькій області можуть бути реалізовані будь-які проекти.

«Наразі ми готуємось до реалізації двох амбітних проектів – створення пренатального центру та будівництва обласної лікарні. Ми готуємо кошториси, і коли будемо знати точні суми – швидко знайдемо необхідні кошти, адже фінансування великих проектів може реалізовуватись як за рахунок державного бюджету, так і за рахунок іноземних інвестицій. Зараз у нас є джерела для фінансування найамбітніших проектів, залишається лише підготувати необхідну документацію», - наголосив Олександр Куць.  

Також під час брифінгу очільник області зазначив, що введення воєнного стану наразі не впливає на життя цивільних громадян.

«Як бачите, введення воєнного стану мало що змінює у Донецькій області. Не змінилась кількість блок-постів, немає жодних обмежень прав і свобод громадян. В першу чергу воєнний стан потрібен для того, щоби навести лад у військових формуваннях та підготувати систему цивільної оборони протидії можливій ескалації ситуації», - заявив керівник Донецької ОДА.

Окремо Олександр Куць зазначив, що проведення таких заходів, як рада регіонального розвитку, позитивно впливають на розуміння задач, які стоять перед органами державної влади та дозволяють оперативно вирішувати проблемні питання, краще розуміти об’єктивну ситуацію у регіоні.