портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Покровську відбулась інформаційна сесія для молоді з запобігання та протидії домашньому насильству

Опубліковано 20 грудня 2023 року, 18:29 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

У Покровську 19 грудня Донецька ОДА за підтримки Покровської міськради організовала інформаційну сесію для молоді Донеччини щодо запобігання та протидії домашньому насильству. На заході зібрались молоді люди з Покровської, Мирноградської, Удаченської, Криворізької, Новогродівської, Олександрівської та Курахівської громад. 

Долучилися до обговорення і представники влади: заступниця голови Донецької ОДА Юлія Костюніна, начальник Покровської МВА Сергій Добряк та його заступниця Маргарита Ідрісова. 

Під час заходу молодь не лише отримала теоретичні знання, а й була залучена до інтерактивної роботи у групах, у ході якої: 

▪розкрили суть поняття насильства;

▪розглянули реальні приклади; 

▪навчилися визначати види домашнього насильства;

▪сформували алгоритм дій у ситуації, коли людина стала свідком насильства;  

▪дізналися про служби надання допомоги та права постраждалих.

Наприкінці учасники підбили підсумки інформаційної сесії, подякували організаторам та висловили власні думки щодо подальшої роботи у напрямку протидії насильству.

Модерували інформаційну сесію представниця БФ «Слов’янське серце» Ольга Фіртич, заступник начальника управління сім’ї, молоді та масових заходів НВП Михайло Снопенко та дільничний офіцер поліції відділу превенції Покровського РУП лейтенант поліції Тетяна Ленько.