портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У релокованому центрі соціальної реабілітації «Смарагдове місто» навчаються та відпочивають 103 учні з 26 громад Донеччини

Опубліковано 03 листопада 2023 року, 16:22 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

У санаторно-оздоровчому центрі соціальної реабілітації «Смарагдове місто», релокованому до села Оринин Хмельницької області, навчаються та відпочивають діти Донеччини, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. Наразі тут перебувають 103 учні закладів загальної середньої освіти з 26 територіальних громад області.

Навчання очне: учні мають можливість поринути в шкільну атмосферу, а це живе спілкування з педагогами та однолітками, розвиток практичних навичок. Школа центру оснащена новітнім обладнанням для здійснення якісного освітнього процесу. У межах навчальних занять учні 9-11 класів готуються до НМТ, відвідують додаткові заняття та індивідуальні консультації.

Також у закладі створено всі умови для змістовного відпочинку вихованців, працюють вокальний, інструментальний, хореографічний, художній гуртки, арт-студія та спортивна секція. Важливу роль в оздоровленні й реабілітації дітей відіграють мальовнича природа та чисте повітря Хмельниччини. Впродовж зміни вихованці відвідають історичні та культурні пам’ятки в Хотині, Кам’янці-Подільському, ландшафтний парк «Перевесло» на березі річки Жванчик, став «Кам’яний» в Оринині.

Відпочинок у «Смарагдовому місті» подарує дітям яскраві емоції, нових друзів, незабутні враження та гарний настрій!