портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Хмельниччині навчаються та відпочивають діти з Донецької області

Опубліковано 21 листопада 2023 року, 14:26 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

У санаторно-оздоровчому центрі соціальної реабілітації «Смарагдове місто», релокованому до села Оринин Хмельницької області, наразі навчаються та відпочивають 144 дитини з 23 територіальних громад Донеччини. Це діти, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки. 

Школа центру має досконалу матеріально-технічну базу: облаштовано просторі затишні навчальні та ігрові кімнати, аудиторії оснащено сучасним обладнанням. Є можливість забезпечувати якісний індивідуальний підхід до кожного учня та отримувати знання без виснажливих уроків та нескінченних домашніх завдань. Навчання очне, здійснюється невимушено, без непосильних навантажень. 

Програма відпочинку поєднує різні види активностей – це спортивні заходи і змагання, конкурсно-розважальні програми, екскурсії та прогулянки мальовничими місцями Хмельниччини, відвідування історико-архітектурних пам’яток регіону. В центрі працюють студії співу, танців, гри на гітарі, оригамі, комп’ютерної грамоти, психологічна студія «Я пізнаю себе». 

Під час перебування у центрі вихованці мають можливість соціалізуватись в доброзичливому середовищі, гармонійно розвиватись.