портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Сіверській ОТГ відкрився молодіжний центр

Опубліковано 23 грудня 2019 року, 15:28 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

21 грудня  у Донецькій області відкрився 112-й молодіжний центр у межах проєкту "Гідна країна для гідних людей". Новий заклад розташувався у м. Сіверськ  Сіверської ОТГ.

Мешканці Сіверська отримали новорічний подарунок - молодіжний центр "Територія М". На його створення витрачено 640 тис. грн по 320 тис. грн з обласного та міського бюджетів. На святі були присутні начальник управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Лілія Золкіна, секретар Сіверської міської ради Руслан Бондаревський.

Як зазначила Лілія Золкіна, "Гідна країна для гідних людей" – проєкт, започаткований у 2017 році, чудова нагода для маленьких містечок вивести молодіжне життя на новий сучасний рівень.

Відкриття молодіжного центру «Територія М» передбачає місце, де молодь та діти Сіверської ОТГ матимуть змогу безкоштовно, цікаво й змістовно провести час, згуртовуватися за інтересами, займатися спортом та музикою, організовувати різноманітні тренінги або лекції, вільно спілкуватись, висловлювати свою думку та обговорювати сміливі ідеї.

У молодіжному центрі плануються різноманітні майданчики: відкритий простір для генерування ідей та творча майстерня для мистецького розвитку.

Сіверська міська рада подарувала "Території М" новеньку акустичну систему.