портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Діти прифронтових міст отримали солодкі подарунки

Опубліковано 23 грудня 2019 року, 15:40 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Напередодні новорічних свят діти, які живуть і навчаються у населених пунктах, наближених до лінії розмежування, отримали солодкі подарунки від Донецької облдержадміністрації. Почесну місію привітати малечу виконав заступник голови ДонОДА Денис Клюшников.

Сьогодні подарунки отримали діти з Зеленопілля, Новолуганського та Світлодарська Бахмутського району. Школярі та вихованці дитячих садочків подякували гостям за подарунки та влаштували концертні програми у своїх навчальних закладах.

«У ці святкові дні хочеться побажати вам проводити більше часу з родиною, адже саме Новий Рік – це свято єднання родини, свято тепла та сімейного затишку. Бажаю, щоб цього року здійснилось все, про що ви мріяли, і щоб на нашій землі нарешті настав мир», - зазначив Денис Клюшников.

Голова Бахмутської райдержадміністрації Тетяна Єрохіна подякувала за привітання і подарунки та наголосила, що обласна влада докладає зусиль для створення комфортних умов навчання школярів району. Також вона підкреслила внесок керівництва ОДА у розвиток району.

Під час візиту до Світлодарської ЗОШ І-ІІІ ступенів Денис Клюшников не тільки вручив подарунки школярам міста, а й передав сертифікати на новорічні подарунки для дев’яти навчальних закладів – двох шкіл у Миронівському, Світлодарського НВК, школи у селище Луганському та п’яти дитячих садочків у Світлодарську, Миронівському та Луганському.