портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Святогірську відбувся обласний форуму лідерів студентського самоврядування

Опубліковано 23 грудня 2019 року, 15:56 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

17-19 грудня у м. Святогірськ на базі відпочинку «Зелений гай» управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації було проведено обласний форуму лідерів студентського самоврядування «Веселка».

Участь у заході взяли команди Донбаської державної машинобудівної академіє, Донбаського державного педагогічного університету, Донбаської національної академії будівництва і архітектури, Донецького національного медичного університету, Донбаського інституту техніки та менеджменту МНТУ ім. акад. Ю. Бугая, Донецького державного технічного університету, Навчально-наукового професійно-педагогічного інституту Української інженерно-педагогічної академії, Дружківського технікум Донбаської державної машинобудівної академії, Краматорського коледжу Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського.

Протягом трьох днів студенти презентували кращі практики студентського самоврядування та обмінювались досвідом реалізації волонтерських проектів.

У межах заходу було проведено конкурс на кращий соціальний відеоролик, знятий студентськими командами.

19 грудня проведено інтерактивну сесію «БІЗНЕС-МОЛОДЬ: ЕФЕКТ WOW ВІД СПІВПРАЦІ», у межах якої було презентовано програми для молоді від національних і місцевих роботодавців та підписано Пакт заради молоді 2020 Новокраматорським машинобудівним заводом.