портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Слов’янському центрі зайнятості презентували креативний простір

Опубліковано 16 грудня 2021 року, 18:13 , Донецький обласний центр зайнятості

Презентація роботи артстудії «CHERDAK» відбулась у Слов’янському міському центрі зайнятості сьогодні, 16 грудня.

Артстудія «CHERDAK» створена фахівцями Слов’янського міського центру зайнятості в якості простору для неформального спілкування, творчих експериментів та креативної профорієнтаційної роботи.  На  її відкриття завітали директор Донецької обласної служби зайнятості Валентина Рибалко та заступник керівника Слов’янської міської ВЦА Леся Мала.

Захід був розділений на три інтерактивні локації. На першій з них були залучені роботодавці до ігропрактики «Живі Т-ігри». Граючи в трансформаційні практики, учасники отримали додаткові ресурси для саморозвитку та професійного становлення. На другій локації студенти разом з фахівчинею з профорієнтації розвивали власну креативність під час арттерапевтичного заняття «Мрій! Розвивайся! Твори!».

На локації «Космодром» проходила інтелектуально-творча форсайт-гра «Майбутнє у центрі уваги», в якій змагались дві команди учнів ЗЗСО. Метою гри було ознайомлення випускників з професіями майбутнього та основними трендами, що визначають напрям розвитку сучасного і майбутнього ринку праці, в нестандартному форматі.

Упродовж презентації запрошені гості долучились до кожного інтерактиву, поспілкувались з учасниками та обговорили пропозиції щодо подальшої роботи артстудії «CHERDAK». Також у рамках заходу всі присутні мали нагоду зробити світлини в новорічній фотозоні та на фоні вінтажного і «космічного» дизайну приміщень.