портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У смт Новодонецьке рятувальники перевірили стан дотримання правил пожежної безпеки у закладах освіти

Опубліковано 30 січня 2020 року, 10:27 , Державна служба з надзвичайних ситуацій України в Донецькій області

На Донеччині рятувальники ДСНС продовжують перевіряти об’єкти із масовим перебуванням людей на предмет дотримання правил пожежної безпеки. Співробітники 19-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області перевірили загальноосвітні школи у смт Новодонецьке, що у Добропільському районі.  

Так, фахівці Служби порятунку звернули увагу на наявність та справність первинних засобів пожежогасіння, комплектацію пожежних щитів протипожежним інвентарем, утримання у належному стані шляхів евакуації з приміщень навчальних закладів, стан утримання електрогосподарства та справність внутрішнього протипожежного водогону.

Додатково з працівниками навчальних закладів провели інструктажі щодо дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій. Крім того, фахівці ДСНС розповсюдили тематичні листівки з основними правилами безпеки життєдіяльності та наочні агітаційні матеріали.

Подібна профілактична робота проводиться по всій території Донецької області, аби гарантувати всім учасникам навчального процесу безпечні умови під час перебування у школах.