портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Святогірську добігає кінця будівництво корпусу відділення фізичної та реабілітаційної медицини на території госпіталю

Опубліковано 12 липня 2021 року, 19:45

Добігає кінця будівництво корпусу відділення фізичної та реабілітаційної медицини на території  КНП «Обласний госпіталь для ветеранів війни м. Святогірська».

Об'єкт зводять в рамках президентської програми «Велике будівництво».

Назагал медичний заклад має 180 ліжок, де можуть проходити лікування хворі. Одним із пріоритетних напрямків діяльності закладу стане реабілітація учасників АТО/ООС. У відділенні працюватимуть реабілітологи, масажисти та психоаналітики. 

Нині ремонтні роботи корпусу майже закінчили, відбуваються пусконалагоджувальні роботи з підведення комунікацій. 

Заклад для учасників російсько-української війни минулого тижня проінспектувала і міністерка у справах ветеранів Юлія Лапутіна в рамках робочої поїздки.  

За словами директора департаменту охорони здоров’я Донецької облдержадміністрації Володимира Колесника на закупівлю нового обладнання для відділення з бюджету виділили понад 34 млн грн. 

«Це різноманітні тренажери, в тому числі тренажери, які будуть працювати і в басейні, діагностичне обладнання, магнітно-резонансний томограф. Ультразвукова діагностика проводитиметься на найсучаснішому обладнанні, а також рентген-служба, лабораторні дослідження.  Зараз ми проводимо підготовку фахівців, які зможуть працювати із цим обладнанням», -   сказав Володимир Колесник.