портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Святогірську провели тренінг «Молодіжний працівник»

Опубліковано 09 серпня 2021 року, 15:55 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Тренінг з навчальної програми «Молодіжний працівник» провели у Святогірську фахівці  «Донецького обласного дитячо-молодіжного центру». 

Програма є національною та розроблена для фахівців, що працюють з молоддю. Вона базується на принципах міжсекторального та міжгалузевого партнерства та на принципах неформальної освіти, що робить її доступною для широкого кола представників суміжних галузей.

Тренінг проходив три дні за участю молодіжних лідерів з населених пунктів Маяки, Пришиб, Тетянівка, Микільське, Сидорове, Слов'янськ та  Святогірськ, представників громадського та державних секторів по роботі з молоддю. Голова мета заходу – надання практичних інструментів  та знань для удосконалення роботи з молоддю регіону.

Тренінг з навчальної програми «Молодіжний працівник» було проведено за ініціативи управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької ОДА та Святогірської міської ради.