портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У трьох громадах області обговорили забезпечення ВПО, протидію насильству та торгівлі людьми

Опубліковано 30 листопада 2023 року, 15:45 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Сьогодні, 30 листопада, у Донецькій області проведено засідання Координаційних центрів підтримки цивільного населення при Краматорській районній військовій адміністрації, Курахівській та Слов’янській міських військових адміністраціях.

Учасниками засідання при Краматорській РВА стали представники департаменту соціального захисту населення Донецької облдержадміністрації, на якому розглянули зміни до деяких постанов Кабінету Міністрів України про врегулювання окремих питань внутрішньо переміщених осіб та роботи пунктів незламності на випадок припинення надання комунальних послуг.

На засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при Курахівській МВА було обговорено підсумки проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» та виконання Закону України «Про протидію торгівлі людьми». Піднімали питання алгоритмів роботи всіх субʼєктів, які провадять свою діяльність на території громади, протидію домашньому насильству за ознакою статі та протидію торгівлі людьми. Окрема увагу зосередили на організації надання соціальних послуг сім’ям з дітьми, молоді в громаді тощо.

На засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при Слов’янській МВА обговорили роботу пунктів незламності в осінньо-зимовий період 2023-2024 років, Ради з питань внутрішньо переміщених осіб, а також реалізацію проєкту міжнародної організації «Help Age International «GAC».