портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

За добу ДТЕК Донецькі електромережі вдалося повернути світло для майже 28 тисяч родин після чергової негоди

Опубліковано 30 листопада 2023 року, 13:22

В середу Донеччину вчергове накрила негода – зі зливою та штормовим вітром. За добу фахівцям ДТЕК Донецькі електромережі вдалося відновити електропостачання 37 населених пунктів. Світло повернулося в оселі майже 28 тисяч родин. Попри активні бойові дії в регіоні енергетики продовжують ремонти мереж.

Чергова негода принесла на Донеччину нові знеструмлення. Попри все фахівці ДТЕК Донецькі електромережі змогли відновити електропостачання 351 трансформаторної підстанції та повернути світло у 37 населених пунктів, знеструмлених через погодні умови. Електропостачання знову отримують 27 988 тисяч родин.

У відновлювальних роботах задіяні понад 60 бригад енергетиків, які працюють над відновленням електрики і для жителів області, постраждалих через негоду, і для тих, хто був знеструмлений через обстріли.

Ситуація на Донеччині залишається дуже небезпечно. Бойові дії тривають. За інформацією Донецької ОВА, тільки за останню добу регіон зазнав удару 6 ворожих ракет по Покровському району. Тож ми просимо жителів проявити розуміння: енергетики продовжать працювати в посиленому режимі, допоки не повернуть світло скрізь, де це можливо

У разі відсутності світла, будь ласка, повідомте нам про це у зручний для вас спосіб: через дистанційні канали обслуговування: сайт ДТЕК Донецькі електромережі, сторінка компанії у Facebook. Також можна звернутися до кол-центру: +38 (093/096/099) 450 0 473, проте це може зайняти більше часу через велику кількість дзвінків.

Енергетики 24/7 роблять все можливе, щоб кожен вдома мав світло. Тільки так разом і спільними діями ми зможемо вистояти і перемогти ці темні часи!