портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Волновасі в рамках проєкту «Велике будівництво» з'явиться футбольний стадіон

Опубліковано 03 червня 2020 року, 15:17 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

3 червня заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін і начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик із робочим візитом відвідали місто Волноваха, де розпочалось будівництво стадіону в контексті програми «Велике будівництво», започаткованої президентом України Володимиром Зеленським.

Реалізація проєкту поруч із загальноосвітньою школою №3 передбачає будівництво великого футбольного поля зі штучним покриттям, бігових доріжок, установку трибуни для глядачів на 250 місць, облаштування роздягалень, душових, санвузлів, освітлення.

Замовником робіт є комунальна фізкультурно-оздоровча установа «Донецький обласний центр фізичного здоров'я населення «Спорт для всіх». На 2020 рік передбачено кошти в сумі 27303,548 тис. грн., фінансування відбуватиметься за рахунок обласного та районного бюджетів.

Наразі на місці зведення майбутнього стадіону завозять будівельні матеріали, ведеться переобладнання гаражів під роздягальні, розпочато земельні роботи щодо влаштування основи футбольного поля.
Нагадаємо, у контексті національного проєкту «Велике будівництво» 14 травня було відкрито перший в Україні спортивний об’єкт – крите футбольне поле зі штучним покриттям у парку культури та відпочинку «Сад Бернацького» міста Краматорськ. До кінця 2020 року на території Донецької області мають відреконструювати стадіони у Селидовому і Слов’янську, збудувати «з нуля» стадіон у Волновасі та ще один у Краматорську.