портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Волноваському районі обговорювали створення молодіжних центрів та притулку для постраждалих від домашнього насильства

Опубліковано 19 травня 2020 року, 14:25 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

15 травня представниками управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації спільно з представниками управлінням освіти, сім’ї, молоді та спорту Волноваської райдержадміністрації проведено робочу поїздку по Волноваському району.

У межах візиту відбулась зустріч із головою Волноваської райдержадміністрації Олександром Капітоненко та першою заступницею голови Волноваської райдержадміністрації Ольгою Сидоренко. Під час зустрічі були розглянуті актуальні питання реалізації молодіжної та сімейної політики у Волноваському районі. Особлива увага приділялася створенню молодіжних центрів та притулку для постраждалих від домашнього насильства на території району.

З метою придбання на умовах співфінансування з обласного та місцевого бюджетів будинку для багатодітної сім'ї, було обстежено будинки у селах Володимирівка, Ближнє та Ольгінка. Пошук будинку потрібного розміру та безпечного технічного стану ще триває.

У межах проведення моніторингу роботи молодіжних центрів області був відвіданий молодіжний центр «Оріана» у с. Сонячне. Керівниця центру Юлія Величко розповіла чим центр займається під час карантину, які заходи були проведені раніше, чим цікавиться молодь села та які проблеми існують у роботі на цей час.