портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У заходах до Дня Святого Миколая взяли участь понад 56,5 тис. дітей з Донеччини

Опубліковано 06 грудня 2023 року, 17:55 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Різдвяні свята у територіальних громадах області розпочалися з Дня Святого Миколая. Всього у заходах взяли участь понад 56,5 тис.  дітей.

На освітніх локаціях у хабах, створених у містах Дніпро, Кам’янське, Київ, Кропивницький, Кривий Ріг, Одеса, Полтава, Харків, Черкаси та ін., на території області – в освітньо-консультаційних пунктах Лиманської, Курахівської, Святогірської, Селидівської територіальних громад, – відбулись розважальні заходи для дітей. Головна їх мета – подарувати дітям краплинку щастя та справжнього передноворічного дива в умовах нелегкого сьогодення.

Під час заходів педагоги ознайомили дітей з історією свята, розповіли про благодіяння Миколая-Чудотворця. Святкова програма передбачала майстер-класи з виготовлення сувенірів, ялинкових прикрас, ігрові програми, квести, віртуальні виставки та вікторини цікаві ігри за участю казкових героїв, завзяті танці та веселі пісні. Воїни Збройних сил України разом зі Святим Миколаєм привітали дітей та вручили солодкі подарунки. Тепла атмосфера свята запалила в дитячих очах радість та віру, а на їх вустах засяяли щирі посмішки.