портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У закладах освіти Донецької області відзначили День Конституції України

Опубліковано 28 червня 2024 року, 14:17

З нагоди Дня Конституції України обласні заклади позашкільної освіти провели низку тематичних заходів за участю дітей та молоді: виховні години, вікторини, майстер-класи, виставки тематичних поробок тощо. 

Під керівництвом досвідчених педагогів діти ознайомилися зі структурою Конституції та вивчали основні права й обов’язки громадян.

Донецький обласний палац дитячої та юнацької творчості ініціював обласний відеодайджест «Конституція – погляд у майбутнє». Діти записували відеовиступи, в яких ділилися своїм баченням того, що для них означає Конституція, та визначили Основний Закон держави як фундамент становлення незалежної, демократичної та правової України. Переглянути роботи можна на сторінці «Позашкілля Донеччини» за хештегами: #конституціяпогляд2024 #дітиДонеччини #ПозашкілляДонеччини

Педагоги Донецького обласного еколого-натуралістичного центру, які працюють на базі центру підтримки внутрішньо переміщених осіб «Ми разом» у Дніпрі, організовали для дітей майстер-класи з виготовлення блокнотів-книжечок. Зворушливі дитячі привітання демонструють, що Конституція важлива для маленьких громадян. 

Нехай слова та погляди дітей надихають дорослих на подальше зміцнення конституційного ладу в Україні та розбудову європейської держави.