портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Учасники обласного лідерського проєкту «7 вершин PRO» презентували 12 соціальних ініціатив

Опубліковано 27 жовтня 2020 року, 16:12 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Дванадцять індивідуальних і групових проєктів, які б покращили життя в містах,  презентували учасники обласного лідерського проєкту «7 вершин PRO» під час Zoom – зустрічі. 

Серед презентованих соціальних ініціатив, які  юні лідери вже готові впроваджувати, -  і утилізація опалого листя, і створення молодіжних осередків, і прибирання в громадських місцях, і допомога безхатнім тваринам тощо. 

В  рамках програми «Active citizen» від British Council можливе все. Вона  полягає у сприянні  соціальним змінам і забезпеченні сталого розвитку шляхом створення і розбудови мережі молодих лідерів із залученням молодіжних організацій та надання їм знань та навичок, що сприятимуть побудові відносин між людьми на засадах рівності та рівних можливостей, поваги до різноманіття та вміння вести безконфліктний діалог.

В рамках програми учасники матимуть змогу отримати грантову підтримку у розмірі до 15 тисяч гривень на реалізацію проєктів у своїх громадах.