портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Заклади позашкільної освіти з Донеччини долучились до Дванадцятої міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті»

Опубліковано 27 жовтня 2020 року, 15:48 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

Обласні заклади позашкільної освіти долучились до Дванадцятої міжнародної виставки «Інноватика в сучасній освіті», яка відбулася у Києві. 

Організатори - компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України, Національної академії педагогічних наук України.

Під час виставки в онлайн форматі відбулись конференції, презентації, семінари, круглі столи, майстер-класи, активну участь у яких взяли представники обласних закладів позашкільної освіти.

Працівники Донецького обласного центру технічної творчості дітей та юнацтва провели 5 майстер-класів, взяли участь у конкурсі із тематичних номінацій «Інноваційна діяльність закладів освіти як важливий фактор забезпечення якості освіти», де представили досвід роботи закладу та отримали срібну медаль.

Педагогічні працівники Донецького обласного палацу дитячої та юнацької творчості провели науково-методичний семінар «Концепти професійно-педагогічної культури та майстер клас з впровадження 3-D технологій при створенні рельєфних аплікацій, отримали 5 сертифікатів.

Набутий досвід допоможе модернізувати та удосконалити зміст позашкільної освіти в умовах адаптивного карантину та сприятиме формуванню сучасного віртуального інформаційно-освітнього середовища за допомогою мультимедійних засобів та інтерактивних компонентів.