портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Учасники онлайнового брифінгу обговорили питання спільних дій відносно реінтеграції непідконтрольній Уряду України території

Опубліковано 02 червня 2021 року, 17:55 , Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації

Велика Британія, як довірений український партнер, разом з коаліцією союзників-однодумців (США, Канада, Швейцарія та Швеція) має наміри щодо спільних дій відносно соціальної, економічної та політичної реінтеграції непідконтрольній Уряду України території.

Це питання обговорювалося в ході онлайнового брифінгу за участі першого заступника голови Донецької облдержадміністрації Ігоря Мороза. Він  запевнив, що місцева влада зацікавлена у співпраці і робитиме все можливе, для того, щоб вона була плідною та результативною.

Свою підтримку вищезазначеній ініціативі висловили Офіс Президента України та Міністерство з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України.

До обговорення були залучені представники  Донецької, Харківської, Луганської, Миколаївської, Одеської, Дніпропетровської, Херсонської, Запорізької областей.