портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Участь мешканців Слов’янського психоневрологічного інтернату у Всеукраїнській науково – практичній конференції

Опубліковано 25 травня 2018 року, 15:54

23 травня  2018 року мешканки інтернату були запрошені на Всеукраїнську науково-практичну конференцію для презентації власних творчих доробків. Конференція мала місце проведення у Слов’янському Донбаському педагогічному університеті.

Конференція була присвячена новим розробкам та дослідженням у сфері психології, педагогіки та соціальної реабілітації різних верств населення.

Перед виступом дівчат, слово було надано директору СПНІ Воропаєвій Олені Антонівні. Вона розповіла про життя та перспективи інтернату. Особливо підкреслила, що соціальна реабілітація мешканців є нагальним питанням сьогодення, а виступ психологічного театру, створеного на базі СПНІ, є яскравим прикладом інтеграції осіб з інвалідністю у сучасному суспільстві.

Дівчата виконали два танці і презентували театральну постанову на соціальну болящу тему, чим вразили учасників конференції.

Колектив театру отримав нові позитивні відчуття, оскільки вперше взяв участь у заході такого високого рівня. Дівчата отримали грамоти та солодощі. Найкращою нагородою за їх талановитий виступ була увага глядачів, оплески та сяючі вражені обличчя присутніх.

Департамент соціального захисту населення Донецької ОДА

Інші новини за темою