портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Український простір» у Краматорську провів лекцію з питань інформаційної безпеки

Опубліковано 29 червня 2017 року, 19:09

29 червня інформаційна група «Український простір» відвідала Краматорськ, де провела робочу зустріч з питань інформаційної безпеки, а також презентувала газету «Народна армія» та видання «Інформаційна безпека країни в контексті українсько-російського конфлікту».

29 червня інформаційна група «Український простір» відвідала Краматорськ, де провела робочу зустріч з питань інформаційної безпеки, а також презентувала газету «Народна армія» та видання «Інформаційна безпека країни в контексті українсько-російського конфлікту». Під час презентації слухачам розповіли про реалізацію проекту «Український простір» та про методи боротьби з ворожою пропагандою. 

Нагадаємо, Проект здійснюється за узгодженням з Генеральним штабом ЗСУ та за інформаційної підтримки газети «Народна армія» з червня 2014 року. Перші поїздки інформаційних груп УП в зону АТО (всього сім) були здійснені в грудні 2014 та лютому 2015 року. Географія поїздок та зустрічей: Краматорськ, Слов’янськ, Бахмут, Сіверодонецьк, Лисичанськ, Рубіжне, Трьохізбенка, Лопаскіне, Лобачеве, Новоайдар та ін. Протягом 2016-2017 років такі зустрічі були проведені у Києві, Харкові, Івано-Франківську, Чернівцях, Запоріжжі, Одесі. Проект включає створення цільових видавничих проектів, окремих книжкових видань, спеціалізованих радіо та телепередач, тематичних статей для преси та Інтернет - ресурсів, рекламно-агітаційних матеріалів; проведення книжкових та іншого роду виставок, що представляють український інтелектуальний продукт.


Департамент інформаційної та внутрішньої 

політики облдержадміністрації

Інші новини за темою